منو

تعمیرات منابع تغذیه سوئیچینگ

قبل
بعدی

منبع تغذیه سوپیچینگ و پاور چیست؟

یک منبع تغذیه خطی از یک تنظیم کننده خطی استفاده می کند تا ولتاژ خروجی مورد نظر را با اتلاف توان در تلفات اهمی (به عنوان مثال، در یک مقاومت یا در ناحیه کلکتور-امیتر یک ترانزیستور عبوری در حالت فعال) فراهم کند. 

یک رگولاتور خطی ولتاژ یا جریان خروجی را با اتلاف توان الکتریکی به شکل گرما تنظیم می‌کند و از این رو حداکثر بازده توان آن ولتاژ خروجی ولتاژ ورودی است زیرا اختلاف ولت هدر می‌رود، در مقابل، یک منبع تغذیه سوئیچینگ SMPS ولتاژ و جریان خروجی را با سوئیچینگ عناصر ذخیره‌سازی بدون تلفات، مانند سلف‌ها و خازن‌ها، بین تغییر می‌دهد.

 عناصر سوئیچینگ ایده آل (تقریباً توسط ترانزیستورهایی که خارج از حالت فعال خود کار می کنند) هیچ مقاومتی در حالت “روشن” ندارند و در حالت “خاموش” هیچ جریانی ندارند، بنابراین مبدل‌هایی با اجزای ایده آل با راندمان 100٪ کار می کنند (یعنی تمام توان ورودی تحویل داده می شود. به بار؛ هیچ نیرویی به عنوان گرمای تلف شده هدر نمی رود). 

در واقعیت، این اجزای ایده‌آل وجود ندارند، بنابراین منبع تغذیه سوئیچینگ نمی‌تواند 100% کارآمد باشد، اما هنوز هم بهبود قابل توجهی در کارایی نسبت به یک تنظیم‌کننده خطی است. با وجود منابع تغذیه سوئیچینگ باعث افزایش راندمان‌ مدار می‌شود.

اصول کلی کارکرد منابع تغذیه سوئیچینگ به این صورت است که، ولتاژ برق شهری توسط پل یکسوسازی انجام می‌شود سپس ولتاژ در خازن‌های صافی ذخیره و توسط یک مبدل که می‌توان بر اساس توان فووروارد، فلای‌بک، تمام پل، نیم پل،باک، بوست باشد و عمل سوئیچینگ با فیدبک از خروجی انجام می‌شود در نتیجه ولتاژ دی سی که در خازن صافی ذخیره شده است به شکل مربعی بریده شده شکل می‌گیرد و در اخر توسط دیود ها در خروجی یکسوسازی و میان‌گیری انجام می‌شود.
ویژگی منبع تغذیه سوئیچینگ: ابعاد کوچک، راندمان بیشتر نسبت به پاور خطی، حجم و وزن کمتر،
معاب منبع تغذیه سوئیچینگ: تعمیر منبع تغذیه زمان بر تر، THD بالا تر  و نویز EMI

مدارات داخلی منبع تغذیه سوئیچینگ و پاور

1-یکسو ساز یا پل دیود چیست و در منبع تغذیه سوئیچینگ چه کاری را انجام می‌دهد؟

یکسو کننده یک قطعه الکترونیکی است که ولتاژ متناوب(AC) را که به صورت دوره ای جهت را معکوس می کند، به جریان مستقیم (DC) تبدیل می کند که فقط در یک جهت جریان از آن عبور می‌کند. عمل معکوس (تبدیل DC به AC) توسط یک اینورتر انجام می‌شود. این فرآیند به عنوان یکسوسازی شناخته می‌شود، زیرا ولتاژ را “صاف” می‌کند. از نظر فیزیکی، یکسو کننده ها اشکال مختلفی دارند،  یکسو کننده ها کاربردهای زیادی دارند، اما اغلب به عنوان اجزای منبع تغذیه DC و سیستم های انتقال جریان مستقیم با ولتاژ بالا استفاده می‌شوند. ی

2-مبدل فلای بک چیست و در پاور چه کاری انجام میدهد؟

مبدل فلای بک یک مبدل است که قابلیت تولید چند ولتاژ دی سی است پس در نتیجه در منابع تغذیه سوئیچینگ منبع تغذیه یا پاور مینول و …… وظیفه تولید ولتاژهای تغذیه آیسی‌ها، فن‌ها، ولتاژ دیسی اوکی و .. را دارند.

3-پاور فکتور کارکشن(PFC) چیست و در پاور چه کاری انجام می‌دهد؟

PFC یک مبدل بوست است که وظیفه خاصی در منابع تغذیه سوئیچینگ را دارا می‌باشد. اغلب بعد از پل دیودی قرار دارد و باعث افزایش ولتاژ از 311 معوملا به 390 ولت در تک فازها است. وظیفه PFC در منبع تغذیه سوئیچینگ مانند  پاور مین ول، پاورهای اچ پی و… شبیه کردن جریان ورودی به شکل سینوسی که باعث کاهش THD میشود‌ و همچنین باعث کاهش پیک جریان در پل دیودها و عناصر قبل خود است.

PFC یک مبدل بوست است که شامل ماسفت،سلف،دیود و خازن صافی است البته در توان‌های بالا از مبدل‌ بوست یا افزاینده ارتقا یافته استفاده می‌شود.

 

مدار بوست

4-مبدل فوروارد چیست و چه کاری انجام می‌دهد؟

مبدل فوروارد یک مدار منبع تغذیه سوئیچینگ است که انرژی را از اولیه به ثانویه منتقل می کند در حالی که عنصر سوئیچینگ “روشن” است، که برعکس مبدل فلای بک است. مبدل فوروارد  توپولوژی رایج مورد استفاده برای افزایش یا کاهش ولتاژ D.C یا تبدیل یک ولتاژ واحد به ولتاژهای خروجی D.C است. این مبدل بیشتر در خروجی پاورها قرار دارد در منبع تغذیه‌های سوئیچینگ توان پایین به کار می‌رود.

5-مبدل فول بریج یا مبدل تمام پل چیست و چه کاری در منبع تغذیه انجام میدهد؟

فول بریج یک مبدل است که از چهار ماسفت یا چهار ای جی بی تی تشکیل شده است

چهار سوئییچ موجود به صورت دو به دو با هم روشن و خاموش می‌شوند هیچ گاه دو سوئییچ در یک ساق با هم روشن نمی‌شوند انواع مختلفی از مبدل فول بریج وجود دارد مانند مبدل تمام پل شیفت فاز.

این مبدل بیشتر در خروجی  منبع تغذیه سوئیچینگ وجود دارد.

در توان‌های بالا از مبدل پل کامل در  پاور و منابع تغذیه سوئچینگ استفاده می‌شود.

در اینورتر و درایو ها نیز از مبدل فول بریج استفاده میشود.

منابع تغذیه سوئیچینگی که تعمیر میکنیم

تعمیرات پاور مینول

تعمیر پاور مینول(MW)

شرکت مین ول در سال 1982 تأسیس شد، یکی از معدود تولیدکنندگان در جهان است که به محصولات استاندارد منبع تغذیه اختصاص یافته است. تعمیر منبع تغذیه مین ول مدلRSP-3000-12 – RSP3000-24 

 تعمیر منبع تغذیه سوئیچینگ مین ول مدلRSP-750-12 – RSP-750-24 

تعمیرکار پاور مینول مدلLRS450  SE1000   PSP-600  NSP-1600 تعمیر منبع تغذیه HRP-600  MSP-1000  HDR-150   MDR-100   EDR-150   NDR-480   TDR960   SPV-300

تعمیر منبع تغذیه

تعمیر پاور سرور و اچ پی​

برای انتخاب پاور مناسب با سرور می‌توانید از برنامه POWER ADVAISOR استفاده کنید. در این برنامه بر اساس نوع سرور، سی‌پی‌یو‌، رم، هارد و سایر تجهیزات توان ورودی و خروجی محاسبه می‌شود که براساس آن می‌توانید یک یا چند پاور تهیه کنید.چند نمونه از پاور یا منابع تغذیه سوئیچینگ عبارت‌اند از:

تعمیر منبع تغذیه یا پاور استوریج اچ پی P2000 592267-001 595W

تعمیر منبع تغذیه سوئیچینگ پاور سرور HP 1200w  پاور سرور اچ پی HP 1400w

تعمیر کار پاور سرور اچ پی HP 1600W

 

تعمیر پاور متفرقه

پاورهای متفرقه بازار که عبارت‌اند از:

تعمیر منبع تغذیه کامپیوتر Green مدل GP300A-ECO REV3.1 ا Green GP300A-ECO REV3.1 
Green GP700A-GED  Tsco TP 570W  P5   P21   P3   T15   S11  APW8  T17   S17  S9   T9   T2T   T17 S17  S19  S19 PRO M20  M21  M30  M31  M32

 

بخشی از خرابی‌های پاور یا منبع تغذیه سوئیچینگ

پاور در حالت خاموش سوت می کشد: ممکن است قسمت استندبای سیستم مشکل داشته باشد یا خازن های خروجی. تعمیرکار کار پاور برای تعمیر پاور باید به این قسمت های اشاره شده توجه زیادی داشته باشد.

چراغ قرمز پاور یا منبع تغذیه  مینول روشن است ولی چراغ سبز روشن نمی شود: احتمال دارد منبع تغذیه مین ول قسمت خروجی اتصال کوتاهی داشته باشد یا پاور مین ول قسمت کنترل و گیت درایو آن به مشکل خورده باشد. برای تعمیر پاور مینول یا منبع تغذیه مینول تعمیرکار پاور باید به این قسمت ها توجه بیشتری کند.

پاور در حالت عادی روشن ولی در حالت اتصال به بار خاموش میشود: احتمالا خازن های خروجی یا صافی به مشکل خورده است. این مشکل در پاورهای متفرقه بازار بسیار اتفاق می‌افتد که تعمیرکار پاور می‌تواند در کمترین زمان تعمیر منبع تغذیه را انجام دهد.

پاور سوئیچینگ بعد از مدتی خاموش می شود: احتمالا خنک سازی به خوبی انجام نمی شود یا سنسورهای دمایی به مشکل خورده است.در منبع مینول و بقیه پاورها نیز این اتفاق ممکن است رخ بدهد. تعمیر پاور مین ول با خرابی گفته شده بسیار آسان است باید به قسمت فن های موجود در منبع تغذیه مینول توجه کرد.
چراغ پاور مین ول اصلا روشن نمی شود: احتمال اتصال کوتاه در عناصر سوئیچینگ.تعمیرکار منبع تغذیه برای تعمیر منبع تغذیه مین ول (Mean Well) باید توجه خاصی به عناصر نیمه هادی در ورودی و خروجی داشته باشد.
فیوز پاور سوئیچینگ سوخته است: اتصال کوتاه شدید در یک قسمت پاور یا  منبع تغذیه مینول یا سرور.
ضعیف شدن پاورسوئیچینگ: این مشکل با کارکردن پاور ایجاد میشود مدارات تولید ولتاژ مدارات فیلتر با روشن ماندن مداوم فرسوده میشود و باعث ضعیف شدن قطعات میشود که با تعویض مشکل برطرف میشود.
پاور صدای عجیبی میدهد: خرابی فیلتر ها یا ترانس

چرا ما را باید برای تعمیر منبع تغذیه صنعتی یا پاور خود انتخاب کنید؟

1-انجام تمام کارهای تعمیر منبع تغذیه در خود شرکت

بسیاری از شرکت های الکترونیک از میانبرها استفاده می کنند و بخشی از کار خود را به سایر شرکت‌ها می‌دهند. آن ها این کار را به عنوان راهی برای کاهش هزینه‌ها انجام می‌دهند و این عمل باعث مشکلات جدی برای مشتری نهایی همراه است. ارتباطات ضعیف و عدم شفافیت، تشخیص اینکه چه کسی واقعاً  تعمیرات دستگاه شما را انجام داده است، دشوار می‌کند، و دریافت اطلاعات به‌روز در مورد نحوه انجام تعمیرات اغلب دشوار است.شرکت آذرخش صنعت امید سازان کلیه تعمیرات را در داخل انجام می دهد، بنابراین شرکت شما می تواند مطمئن باشد که کلیه تعمیرات منبع تغذیه سوپیچینک یا پاور شما توسط تعمیرکاران مجرب ما انجام می شود.

2-گارانتی و ضمانت در تعمیرات

همانطور که می‌دانید تعمیرات دستگاه‌های الکترونیکی شامل گارانتی نمی‌باشند، اما شرکت ما برای افزایش اطمینان مشتری نسبت به کیفیت خدمات و تعمیرات  خود،  6 ماه گارانتی در قسمتی که تعمیر شده یا سرویس شده است  ارائه می دهیم. حتی اگر شرکت شما دستگاه تعمیر شده را به عنوان پشتیبان قرار دهد زمانی گارانتی فعال می‌شود که دستگاه نصب شود 

3-تعمیرات سریع

در حالی که تعمیر منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی یا پاور می‌تواند یک فرآیند عمیق و پیچیده باشد، این دلیل نمی‌شود که شرکت شما  برای تعمیر تجهیزات و دستگاه خود زمان زیادی منتظر بماند. به لطف فرآیند ساده و تکنسین های ماهر تعمیرات، شرکت آذرخش صنعت امید سازان به صورت استاندارد و  شرایط معمولی یک تا پنج روز برای تعمیر، سرویس، تست و نصب زمان نیاز دارد.

4-تضمین قیمت

هنگامی که منبع تغذیه یا پاور شما خراب می‌شود، مشتری حتما اختلاف قیمت تعمیر دستگاه با خرید دستگاه را محاسبه می‌کند و اگر این اختلاف زیاد باشد سعی بر تعمیر دستگاه دارد، با همین منطق شرکت ما با کاهش قیمت تعمیرات و کیفیت و گارانتی که انجام می‌دهد سعی بر این دارد تا تعمیرات منابع تغذیه سوئیچینگ یا پاور خود را افزایش دهد.
شرکت آذرخش صنعت امید سازان با تضمین قیمت و کیفیت سعی بر افزایش دستگاه های تعمیری خود و همچنین سعی بر ذخیره بودجه شرکت شما است.

5-تست فول بار

برخی از شرکت ها از گانتی‌های خود به عنوان راهی برای رد شدن از فرآیند بسیار مهم تست تعمیرات خود استفاده می‌کنند. وقتی این اتفاق می‌افتد، شرکت‌ها در نهایت چندین بار دستگاه خود را برای تعمیر مرجوعی می‌فرستند، به دلیل اینکه تست کاملی از دستگاه گرفته نشده است. در حالی که ممکن است تعمیرات رایگان باشد، اما ناامیدی از تعمیر و مصرف شدن زمان بسیار زیاد ارزش آن را ندارد.

شرکت آذرخش صنعت امید سازان با تست بار کامل در طول فرآیند تعمیر را انجام می‌دهد و همچنین مستندات این فرآیند را می‌تواند به شما ارائه دهد، این کار باعث کاهش احتمال استفاده از گارانتی پس از اتمام تعمیر کمک می کند.

برای اطلاعات از خدمات آذرخش صنعت امید سازان اینجا کلیک کنید

مشاوره جهت انجام خدمات

  • کارشناس مشاوره

ارسال پیام به ما

فیلتر بر اساس شهر محصول
فروشگاه آذرخش صنعت امیدسازان
فیلتر بر اساس شهر محصول
تماس با ما
شما این محصولات را انتخاب کرده اید2
  • ×
    قیمت یوپی اس آنلاین 1KVA ولتامکس باتری داخلی
  • ×
    خرید یو پی اس لاین اینتر اکتیو شبه سینوسی 1000 ولت آمپر باتری داخلی
فروشگاه آذرخش صنعت امیدسازان